keskiviikko 15. elokuuta 2012

Lanka-arkku kohta pullottaa :)

Meikämummalle tupsahti flunssanpoikanen, mutta paapee lähti heti aamusta apteekkiin hakemaan lievitystä. On se vaan niin kultaanen :)

Lanka-arkku on ollut hiukan tyhjillään kun kaikki langat oon tikunnu, mutta nyt alakaa näyttöhön aika lupaavalta. Lisää kertyy melkein joka kauppareissulla.Pitihän sitä ny aikansa kuluksi yks huivikin tikuta...tämon oikeen "mun lempipunaanen" ja siinon tuallaasia pikkupallukkoja tuas langas.

Aurinkoosta päivää ja pysykää terveenä. Kohta tupsahtaa Leila-mumman kurinhaaste, pysykää kanavalla!!

2 kommenttia:

  1. Kyllön mukavaa ku ny sulla on kutimillekki oma ploki:)Mä oon nii huano tuas kortteeluus,notta kutimet on mulle vähä tutumpi aihe. Eikös ookki kiva taas ostella lankoja. Näin ku syksy on eressäpäin,nii kauppoohinki tuloo koko aijan utta. Komia on sun frillahuivis.

    VastaaPoista
  2. Tottakai kutomuksilla on oltava ikioma blogi, oon sitä mieltä miekii. Komia on huivi, mie ostaa tärräytin semmosta ruskeaa, jossa on oransseja pallukoita ja aion ihan ittelle nyt kutoa mun ruskeaan talvipalttooseen oikian värisen huivin. Aattelin kyllä etten enää noihin huivilankoihin sekaannu, mut ku oli niin passelin väristä.
    Ja miten sitä lankaa joka kauppareissu kotiin tulee, on se kumma homma ku ne ihan ittekseen ostoskärriin mulijahtaa kaupan hyllystä.

    VastaaPoista