maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kurinhaaste on vielä voimassa!!!

Koko maaliskuun saa vielä osallistua KURINHAASTE kakkoseen!! Itsekin tikkuan aina välillä sukkia mutta nyt ei tullut kun yhdet tähän postaukseen....mutta jahka taas aika antaa myöten niin....... 
 
..samasta langasta vielä tennarisukatkin...uudet sukat jo luotuna puikoille....
 
 ...ja kaupassahan lankojen ohi ei pääse sitten millään......kori taas pullottaa:)


 
 
Ihania kevätaurinkoisia päiviä kaikille!! Meikämumma onkin LOMALLA, jihuu!!!
 

10 kommenttia:

 1. Kauniit kevään vihreät sukat! Itsellä sukkien teko tympii jostain syystä, kaikkea muuta tulee kyllä kurottua. Ei auta kohta on sukankurin otettava käteen ja tehtävä niitä. Muuten ei ens talvena ole sukkia :), vielä kun käyttäjiä on pari lisääkin. Aurinko paistaa täälläkin ja olo on sen myötä virkeämpi. Kevätaurinkoisia päiviä sinullekkin ja HYVÄÄ LOMAA!

  VastaaPoista
 2. Oho! oletpas siekii ostanut lankoja. Miekii ostin Lankamaailmasta kassillisen ja toisen pienemmän sainkin sit kaupan päälle, että kyl niitä nyt taas riittää.(kukahan ne kaikki tikuttaa valmiiksi vaatteiksi?)
  Kauniin vihreät sukat olet tehnyt, sopii tähän vuodenaikaan hyvin.

  VastaaPoista
 3. Voi apua, miten ihana lanka-arkku pullollaan kauniita lankoja!
  Vaan minäpäs olen päässyt tänä vuonna hyvin ohi lankojen, vain YHDEN kerän olen ostanuta tammikuussa. Yritän edelleenkin hillitä, kun lankoja pursuaa joka paikasta vaikka oon tehnyt urakalla jämälankaprojektia.

  VastaaPoista
 4. Minä en Maiju ikinä pääse siihen että ostaisin vain yhden kerän.....toinen arkku on viel enemmän täynnä noita jämälankoja....pitää keksiä niillekin käyttöä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tanja. Näitäolen tehnyt useamman kymmenen paria:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania sukkia ja lankaakin on mistä tehdä vaikka mitä.

  VastaaPoista